سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی در سازمان ، تحت تاثیر عوامل مختلف به ویژه خطرات ایمنی مواد غذایی ، فرآورده های فراهم شده و اندازه و ساختار سازمان قرار می گیرد. در سیستم ISO 22000 لازم است که سازمان از یک رویکرد فرآیندی پویا و نظام مند به منظور تکوین سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی استفاده نماید.
استاندارد مذکور سازمان را در راستای نیل به اهداف زیر یاری می نماید:
چه کسانی سودمی برند؟
برای اطلاعات بیشتر از سایت ما دیدن کنید .
http://www.hadian-tf.com/
تماس با ما :09137359001-09133771861
درباره این سایت