ایزو 22000

 

ایمنی مواد غذایی

سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی در سازمان ، تحت تاثیر عوامل مختلف به ویژه خطرات ایمنی مواد غذایی ، فرآورده های فراهم شده و اندازه و ساختار سازمان قرار می گیرد. در سیستم 

ISO 22000 لازم است که سازمان از یک رویکرد فرآیندی پویا و نظام مند به منظور تکوین سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی استفاده نماید.

استاندارد مذکور سازمان را در راستای نیل به اهداف زیر یاری می نماید:

  • امکان پذیری و تجزیه و تحلیل خطر
  • ایجاد برنامه های پیش نیازی عملیاتی
  • ایجاد طرح HACCP
  • به روز در آوری اطلاعات و مستندات اولیه مشخص کننده PRP، و طرح HACCP
  • طرح ریزی تصدیق
  • ردیابی و کنترل عدم انطباق

چه کسانی سودمی برند؟

  •          تولید کنندگان از جمله تولید کنندگان خوراک دام وطیور
  •          کارخانجات مواد غذایی
  •          کلیه فعالیت های حمل ونقل و توزیع
  •          عمده فروشان و خرده فروشان مواد غذایی
  •          تولید کنندگان دستگاه ها، تجهیزات و افزودنی ها
  •          تولید کنندگان مواد شیمیایی، شستشووضدعفونی و.

برای اطلاعات بیشتر از سایت ما دیدن کنید .

http://www.hadian-tf.com/

تماس با ما :09137359001-09133771861

 


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها